dinsdag, november 21, 2006

TRIP TO PARADISE ISLAND KHO PHAN-GAN

Vrijdagavond 19u 30, we stappen op de nachttrein die ons naar Surhat thani in het zuiden zal brengen. We insalleren ons met enkele chang biertjes (70cl) in onze slaapwagon. Hierna begaven we ons naar de restauratiewagen, waar al gauw een feestje losbarste met enkele Spanjaarden en Nieuw Zeelander s...veel hebben we niet geslapen.

De volgende morgen met toch wel wat koppijn op de bus en de boot gestapt d ie ons naar Kho Phan Gan zou brengen. Tegen 14uur kwamen we op ons resort ;-) aan en installeerden ons in ons bungalowtje. De rest van de dag hebben we wat geluierd, blij dat we de drukte van Bangkok ontvlucht waren!

Maandag 20 november zijn we vroeg opgestaa n om te gaan ontbijten op het strand onder de palmbomen. De rest van de dag hebben we vooral gezwommen, gesnorkeld in de zon gelegen en Coconut ball gespeeld ( zelf uitgevonden spelletje met kokosnoten:-). `S avonds namen we samen met onze Finse buurmeisjes en nen Engelsman en nen Duitser de taxi (vanachter in nen Pick-up) richting de blackmoon party op een afgelegen strand! Het werd een bangelijk feestje met dance en trance muziek, waar we veel volk hebben leren kennen en ons goed geamuseerd hebben tot in de vroege uurtjes.

In den nachttrein van Bangkok naar Surat thani

Ons strand




Sfeerbeelden Black moon party


2 Comments:

Blogger Perdy said...

Klinkt bangelijk mannen, echt waar. Het enige interessante da hier gebeurt is mijn klasgenoot die haar neus breekt door tegen een glazen deur te lopen (grappig ma ni zo tof dus). Twordt idd stillekes aan tijd da ge foto's online zet bcause I'm dying to know hoe dat daar allemaal uitziet. Geniet ma goe vnt goeie weer en denkt is aan ons (of alleen aan mij) als ge daar uit ulle kokosnoten aant drinken zijt op maagdelijk witte stranden (terwijl wij hier in de regen zitte en braaf nr de les gn)
greetz,

Perdy

woensdag, november 22, 2006  
Blogger Wolvke said...

Min 5, dikke jas en goei wanten en gelle zit daar coconut bal te spelen op een strand... (jaloers)
Ik zen benieuwd naar jullie foto's,
vele groetjes uit Montreal

Jan

woensdag, november 22, 2006  

Een reactie posten

<< Home