maandag, januari 08, 2007

1 tot en met 8 januari: Bezoek aan de roadstrippers
Op 31 december vertrokken we met de TGV naar Parijs en vlogen naar Moskou. Daar stegen we om vijf voor middernacht op in gezelschap van een hele bende dronken Russen (die tot 's morgens verder gedronken hebben). We kregen op't vliegtuig een glaasje schuimwijn en klonken op het nieuwe jaar. Jan stond ons op te wachten op de luchthaven in Bangkok. Blij weerzien! Met de bus reden we naar het guesthouse in het centrum waar Jelle ons opwachtte. Meer dan een korte wandeling zat er niet in en we begonnen het tekort aan slaap te voelen.
De volgende morgen stonden we vroeg op en via taxi-bus-taxi-ferry-taxi kwamen we in de namiddag aan op Koh Chang! We vonden een geschikte bungalow en onze vakantie o dit exotische eiland kon beginnen. De dagen vlogen voorbij: zonnen op het strand onder de palmbomen, zwemmen in het blauwe water, wandelen in de jungle, ongelooflijk mooie vissen zien tijdens het duiken en snorkelen, brommertocht zonder slijk...
De locale keuken viel bij de ene al wat meer in de smaak dan bij de andere. Toch was er voor elk wat wils. Ook waren er altijd twee kandidaten om onze restjes op te eten. Het culinaire hoogtepunt was een heerlijke BBQ op het strand.
We genoten van elke dag. Mooie liedjes duren niet lang, spijtig! Jan en Jelle reizen verder en wij vertrekken naar huis.
Melissa en Norma

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jelle,

Bedankt voor het kaartje. Van een aangename verrassing gesproken.

Beste wensen ook van ons. Een polleke van mezelf en Bjarne, drie kussen van Nadine en ne poot en ne lik van den Dalton.

Groetjes ginderachter.

Hoof

maandag, januari 08, 2007  
Anonymous Anoniem said...

jellie en jakkie,

een gelukkig nieuwjaar met vele nieuwe ontdekkingen op jullie reis :)

liefs
boeckie xxx

dinsdag, januari 09, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Beste Jakke en Jelle,
nen dikke merci voor het attente kaartje. Ook de allerbeste wensen van Marleen en mezelf. Dat alles moge meevallen op wat jullie nog te beleven staat. De Chiro is naturrlijk niet meer hetzelfde sinds jullie vertrokken zijn. Wat wil je ook : twee hoekpilaren (als het er serieus aan toegaat, maar ook en misschien vooral als er plezier moet gemaakt worden) die er niet zijn. Den Idi zal het niet gemakkelijk toegeven, maar hij treurt om jullie, en hij is niet den enige....
Wij wensen jullie van harte dat de trektocht verder opperbest verloopt. Amuseer jullie, maar hou het veilig..
Beste groetjes van Marleen en Etienne

dinsdag, januari 09, 2007  
Blogger Perdy said...

Ale mannen, vn mij dan ook ma een gelukkig nieuwjaar (zo'n 9 dagen te laat) maar et ist gebaar da telt he.
Greetz

Perdy

dinsdag, januari 09, 2007  

Een reactie posten

<< Home